luni, 21 mai 2012

eroare 678



Stiu ca cel mai des va confruntati cu eroarea 678, iar in alte sisteme de operare, cum ar fi Wndows Vista sau Windows 7, puteti obtine eroarea 851, sau 651 - aceste erori fiind una si aceeasi, doar ca se intampla sa difere datorita sistemului de operare pe care il folositi.
 Acest tutorial va fi ceva mai complex deoarece voi incerca sa acopar cat mai multe cauze posibile ale acestor erori in cazul unei conexiuni de internet de la un ISP precum RDS (aceasta este conexiunea pe care o am eu in momentul de fata).
 Inainte de a incepe, va trebui neaparat sa verificati cateva setari la placa de retea, pentru ca acestea vor influenta rezolvarea problemei legata de aceasta eroare, si anume:
 In Network Connections (pentru a ajunge aici urmati pasul 1 din crearea conexiunii pppoe, sau click-dreapta pe iconita cu cele 2 monitoare de jos, de langa ceas, si accesati ultima optiune de jos Open Network Connections):

 Dati click-dreapta pe placa de retea, Local Area Connection si click pe Properties:

 Daca aveti internet prin conexiune pppoe de la rds, si nu un ip fix, verificati sa fie bifat Internet Protocol (TCP/IP), si sa nu fie scris manual vreun ip sau alte date la Properties (aici va trebui sa aveti bifate optiunile Obtain an IP address automatically si Obtain DNS server address automatically - daca nu sunteti siguri, notati-va pe o hartie acele date de conectare inainte de a bifa aceste doua optiuni):














 Si acum, sa trecem la treaba !  :))

 In primul rand, eroarea 678 poate fi de doua feluri: consultati articolele 678 fara link, si 678 cu link pentru remedierea acestora!

Spor!

4 comentarii:

  1. Iti multumesc prietene pentru ajutorul acordat ( pt ca te-ai straduit sa publici toate aceste articole ) , eu ma chinuiam de mult sa rezolv aceasta problema cu eroarea 678 dar cu ajutorul tau am reusit sa o rezolv , iti multumesc inca odata :) Uite id meu : iionutel2000 , poate mai vb ... :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pentru putin, ma bucur ca te-au ajutat articolele scrise si as mai scrie si altele, insa timpul nu imi mai permite.
      Succes!

      Ștergere
  2. Am un laptop si internet de la RDS...imi merge placa de retea oriunde ,se conecteaza la net oriunde...insa am o problema cand vreau sa ma conectez la internet la mine acasa imi da eroare 678....daca ma duc cu el altundeva si incerc sa ma conectez imi merge...dar tot la mine acasa daca pun alt laptop si ii fac conexiunea la rds ,merge....imi poate spune cineva ce sa mai fac ca nu mai inteleg nimic

    RăspundețiȘtergere
  3. Tot redial imi apare. Nu merge

    RăspundețiȘtergere

Back to Top